+31 24 6417303

Meer informatie?

Vraag het Rens loenen +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Over Technisol Supplies

Technisol Supplies is dé specialist op het gebied van polyurethaan, een grondstof met unieke eigenschappen! Als experimenterende grondlegger zagen wij al snel de grote mogelijkheden van polyurethaan! Dankzij de unieke eigenschappen kan polyurethaan in diverse toepassingsgebieden worden gebruikt; van de isolatie van woningen tot halffabricaten in de industriële sector. Polyurethaan is een thermohardende kunststof met goede mechanische eigenschappen, chemische bestendigheid en temperatuurbestendigheid. De mogelijkheden van polyurethaan zijn daardoor eindeloos.

De unieke eigenschappen van Polyurethaan:

  • Het heeft een zeer goede isolatiewaarde

  • Het is stabiel en vormvast

  • Het is geschikt voor blootstelling aan vocht

  • Het bouwt huid op aan het oppervlak

  • Het is flexibel en hoogwaardig

  • Het heeft een lange levensduur

  • Het is milieuvriendelijk en duurzaam


Technisol Supplies is in staat om de grondstoffen van polyurethaan te leveren voor verschillende markten. Zo leveren wij polyurethaan aan industriële bedrijven en bouwbedrijven. Onze grondstoffen worden voornamelijk gebruikt door isolatiebedrijven. Polyurethaan is geschikt als isolatiemateriaal maar ook voor de ontwikkeling van complete producten of onderdelen daarvan. 

Technisol Supplies is specialist op het gebied van de hoogwaardige grondstoffen.

Technisol levert grondstoffen voor ondere andere de productie van polyurethaan- en polystyreenproducten. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg voor Technisol. Daarom beschikken onze grondstoffen over een aantal belangrijke keurmerken en certificaten.

Insula certificering
De Pur'fect grondstoffen van Technisol Supplies zijn gecertificeerd door Insula. Insula is een onafhankelijk kennisinstituut voor het beoordelen van isolatieproducten. Medewerkers bij Insula zijn ervaren specialisten op het gebied van bouwkunde en de verwerking van isolatieproducten. Kennis over energiebesparende maatregelen, vocht-gerelateerde problemen, en de kwaliteit van constructies is daarbij in ruime mate voorhanden. Doordat onze grondstoffen zijn gecertificeerd door Insula bent u bij Technisol Supplies dus verzekert van kwaliteit. 

CE-markering
De grondstoffen van Technisol Supplies zijn voorzien van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat het product voldoet aan de wettelijke Europese eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brandveiligheid. De Pur'fect grondstoffen van Technisol Supplies voldoen uiteraard aan deze vereisten. 

ATG 
ATG is een technische goedkeuring afgegeven door een onafhankelijke partij, het BUtgb. 

Beleidsverklaring

Klik hier