Technisol isolatie


Voordelen van isolatie

Woningisolatie kunt u zien als een investering in uzelf. Hoe dan? Dat leggen wij graag aan u uit!

Woningisolatie vermindert uw energiekosten. Een goed geïsoleerde spouwmuur en vloer leidt gemiddeld tot 33% lagere energiekosten. Dat komt doordat de woning dan minder warmte verliest via ramen, muren, het dak en de vloer. Daardoor heeft u minder last van tocht en vocht. Het scheelt niet alleen op de energierekening, het is ook goed voor het milieu! 

Kortom: woningisolatie levert u een comfortabelere woonomgeving op! EN de investering gaat u uiteindelijk gewoon weer terugverdienen.

Bij Technisol Isolatie werken wij aan: Vloerisolatie, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Gevelisolatie, Tankisolatie en Scheepsisolatie

Voordelen van woningisolatie

Lagere stookkosten
Door een goed geïsoleerde woning blijft de kou langer buiten en wordt de warmte beter vastgehouden. Daarnaast gaat er ook minder warmte verloren en dat scheelt in de stookkosten! Woningisolatie is een investering die zichzelf weer terugverdiend!

Woning wordt comfortabeler 
Doordat de warmte in huis blijft, worden de binnenmuren warmer. Daardoor blijft de binnentemperatuur meer constant. Er ontstaat een fijnere woonsfeer en meer wooncomfort.

Geen vochtproblemen meer
Bij een niet-geïsoleerde woning kan vocht ongestoord naar binnen dringen. Zo ontstaat er tocht, condens en kan zelfs leiden tot ongedierte en schimmel. Door goede isolatie worden de wanden en vloeren warmer en droger, waardoor er geen schimmel kan ontstaan.

Beter voor het milieu
Minder stookkosten betekent ook minder CO2-uitstoot. Woningisolatie is dus een goede keuze voor het milieu. Daarnaast werkt Technisol met milieuvriendelijke PUR-schuim, waardoor u zeker weet dat de impact op het milieu zo laag mogelijk blijft.

Minder geluidsoverlast
Geluidsoverlast veroorzaakt door kieren in wanden en vloeren wordt door woningisolatie voorkomen.

Uw woning wordt meer waard
Uw huis krijgt een beter energielabel door goede woningisolatie. Dat werkt waardeverhogend voor uw huis!

Ontvang subsidie
Controleer van tevoren of recht hebt op eventuele subsidies. Dat kan via rvo.nl. Daarnaast is het lage btw-tarief van toepassing over de arbeidskosten van woningisolatie. Die bedraagt 9%.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Laurens Loenen

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Certificaten

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.