Technisol isolatie


Vloerisolatie

Uw vloer isoleren? Technisol helpt u graag verder met uw vloerisolatie!

Waarom uw vloer isoleren? Met vloerisolatie bespaart u op stookkosten, blijft uw huis beter onderhouden en kunt u uw huis makkelijker verkopen. 

Zónder vloerisolatie kunt u bijvoorbeeld last krijgen van schimmelvorming, ongedierte, condensvorming of rottende vloerbalken. Wacht daarom niet te lang met het isoleren van uw vloer. 

Voordelen van vloerisolatie

Uw vloer isoleren heeft meerdere voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

Lagere stookkosten
Een niet-geïsoleerde vloer zorgt voor tocht, waardoor het sneller koud wordt binnen in huis en de verwarming weer hoger wordt gezet. Dat ziet u terug in de energierekening. Vloerisolatie voorkomt tocht en dat resulteert in lagere stookkosten.

Comfortabelere leefomgeving
Een geïsoleerde vloer zorgt voor een betere temperatuur en lagere luchtvochtigheid in huis. Daardoor wordt de lucht in uw huis al snel van betere kwaliteit na het isoleren van de vloer.

Verdien uw investering terug
Vloerisolatie is onderaan de streep een kleine investering. U betaalt nu, maar verdient dit terug doordat uw energiekosten omlaag gaan. 

9% BTW
Over de arbeidskosten van het isoleren van de vloer betaalt u 9% BTW. Dit maakt het isoleren van uw vloer extra interessant.

Makkelijker uw huis verkopen
De vloer isoleren is een goede manier om uw huis meerwaarde te geven, zeker nu het energielabel verplicht is. Met vloerisolatie zal uw huis een beter energielabel krijgen. En daardoor verkoopt u uw huis wellicht makkelijker.

Goed voor het milieu
Vloerisolatie zorgt voor minder energieverbruik, waardoor ook uw CO2-uitstoot omlaag gaat. Bovendien maken wij gebruik van het duurzame isolatiemateriaal Polyurethaan.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Technisol voeren we vloerisolatie uit op twee verschillende manieren. Wij maken gebruik van Polyurethaan (PUR) of PS Parels. Het verschil tussen deze twee isolatievormen ziet u terug in de tabel.

  Polyurethaan (PUR) PS Parels
Isolatiewaarde RC 3.85 M2 K/W RC 3.85 M2 K/W
Maximaal rendement 18% 12%
  Meer info Meer info

* De bovenstaande waardes zijn gebasseerd op een dikte van 10cm voor PUR en 27,5 cm voor PS parels.

Meer weten over PUR of PS Parels? Klik op de meer info knop óf neem contact op met Technisol!

Certificaten

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.