Technisol isolatie


Vloerisolatie

Met vloerisolatie bespaart u op de stookkosten, blijft uw huis beter onderhouden en kunt u uw huis makkelijker verkopen. Heeft u nog geen vloerisolatie in uw woning? Let op, zonder vloerisolatie kunt u last krijgen van:

  • Een hoger energieverbruik
  • Schimmelvorming
  • Ongedierte dat op vocht afkomt
  • Aantasting door zwammen
  • Condensvorming
  • Rottende vloerbalken bij houten vloeren

Wacht niet te lang met het isoleren van uw vloer, want momenteel is vloerisolatie extra voordelig! Op het aanbrengen van isolatie (arbeid) is het lage BTW tarief van toepassing. Dit maakt het isoleren van uw vloer extra interessant.

Laurens Loenen

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Certificaten

Voordelen van vloerisolatie:

Lagere stookkosten

Er komt veel kou binnen via een ongeïsoleerde vloer. Dit zorgt ervoor dat u de verwarming hoger moet zetten en elke keer weer schrikt van de rekening. Vloerisolatie voorkomt dat die kou binnenkomt. Zo geniet u van een heerlijke temperatuur tegen minder kosten.

Comfortabele leefomgeving

Een lagere luchtvochtigheid en betere temperatuur zorgt voor een zeer comfortabele leefomgeving. Al na enkele dagen na het aanbrengen van de vloerisolatie zult u merken dat de lucht in uw huis van betere kwaliteit is. Een blijvend koude vloer is dan verleden tijd.

Kleine investering

Vloerisolatie is een kleine investering. Zeker als u kijkt naar wat het op jaarbasis oplevert. De verbetering van de leefomgeving en de verlaging van uw energiekosten maken isolatie een investering die het waard is!

6% BTW voordeel op polyurethaan vloerisolatie

Op het aanbrengen van isolatie (arbeid) is het lage BTW tarief van toepassing. Dit maakt het isoleren van uw vloer extra interessant.

Uw huis makkelijker verkopen

Nu het energielabel verplicht is, is het isoleren van uw woning een makkelijke en goedkope manier zijn om uw huis een sterke meerwaarde te geven. Zeker in deze lastige tijd kan een goed energielabel het verschil maken tussen het huis snel verkopen, of jaren wachten.

Goed voor het milieu

Dankzij goede isolatie verbruikt u minder energie. Dat draagt bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Isoleren met polyurethaan

Technisol maakt gebruik van polyurethaan als grondstof voor isolatie. Dankzij de unieke eigenschappen van polyurethaan kent isolatie met deze grondstof vele voordelen. Als experimenterende grondlegger zagen wij al snel de grote mogelijkheden van polyurethaan! Lees hier alles over de voordelen en unieke eigenschappen van polyurethaan.

Alleen het beste is goed genoeg

Bij Technisol bent u verzekerd van vloerisolatie van de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van het door ons ontwikkelde materiaal PUR’FECT. Dat heeft de hoogste isolatiewaarde in de branche! Zo weet u zeker dat de isolatie zijn werk doet. Alleen bij Technisol kunt u profiteren van het materiaal PUR’FECT.

Laurens Loenen

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.