Over Technisol Isolatie

Technisol Isolatie is een isolatiebedrijf met circa 40 jaar ervaring in de isolatie branche. Wij voorzien u graag van hoogwaardige isolatie voor uw woning of bouwproject. In dit proces bieden wij u graag isolatie advies op maat aan. Iedere klus is immers weer anders! 

Waarom kiezen voor Technisol?

We snappen dat wij niet het enige isolatiebedrijf op de markt zijn. Daarom vertellen wij u graag meer over onze specialiteiten:

Kwaliteit staat bij ons voorop
Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe wij die kwaliteit kunnen garanderen? Wij werken voornamelijk met het isolatiemateriaal Polyurethaan. Dit product staat erom bekend dat het hoogwaardige kwaliteit biedt en ook duurzaam en milieuvriendelijk is. Bovendien hebben wij bij Technisol jarenlange ervaring met Polyurethaan, zodat wij precies weten hoe wij ermee moeten werken.

Onderaan de streep leveren wij u geld op
Dat goede isolatie ervoor zorgt dat uw huis beter geïsoleerd is, spreekt voor zich. Maar wat heeft u daaraan? Goede isolatie zorgt ervoor dat u kunt besparen op uw energiekosten. Er ontsnapt namelijk minder warmte uit uw huis, waardoor uw verwarming minder hard hoeft te werken. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat uw huis een beter energielabel krijgt. Daardoor neemt die in waarde toe. Onderaan de streep verdient u uw investering dus gewoon weer terug. 

Wij hanteren een milieuvriendelijke werkwijze
Het isolatiemateriaal dat wij gebruiken is milieuvriendelijk. Het heeft namelijk een lage impact op het milieu. Bovendien zorgt een goed geïsoleerd huis ervoor dat u minder energie verbruikt. Dat heeft natuurlijk invloed op uw CO2-uitstoot én op het milieu. 

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
Bij Technisol produceren wij ons eigen isolatiemateriaal. Dat heeft invloed op de uiteindelijke prijs, omdat wij kunnen besparen op materiaalkosten. Zo kunnen wij u altijd een goede prijs bieden.

Wij houden van uitdagingen
Doordat ons isolatiebedrijf al ruim 30 jaar bestaat, hebben wij diverse klanten voorbij zien komen. Wij hebben verschillende woningen voorzien van goede isolatie, maar ook bijvoorbeeld schepen en tanks. Daarom weten wij ook zeker dat wij u het juiste isolatie advies kunnen bieden.

10 jaar kwaliteitsgarantie 
Technisol is een gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij geven u volledige kwaliteitsgarantie op materiaal én verwerking voor een tijdsduur van 10 jaar.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Laurens Loenen

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Certificaten

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.