Technisol isolatie
Isoleren: Ja of nee?
Laurens Loenen

Meer informatie?

Vraag het Laurens Loenen +31 (0)24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Isoleren: Ja of nee?

Twijfelt u over het nemen van isolatiemaatregelen? Besluiteloosheid blijkt in dit geval de minst voordelige optie.

Wacht niet af

Het treffen van isolatiemaatregelen zorgt niet alleen voor een beter wooncomfort, maar zorgt ook voor een flinke besparing op de energiekosten. Door deze besparing heeft u de investering van de isolatie in de meeste gevallen in 3-5 jaar terugverdiend. Ieder jaar dat u het uitstelt om een maatregel te treffen kost u dus veel geld.

De mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor het isoleren van uw huis. Meest genomen maatregelen zijn dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en het verbeteren van de isolatie van ramen. Ruim 71% is zich bewust van deze mogelijkheden, maar de effecten worden te laag ingeschat. Het gevolg is dat bij veel mensen de kosten onnodig oplopen.

Waarom nu doen?

Om de drempel voor isoleren te verlagen heeft de overheid besloten een handje te helpen. U ontvangt namelijk 20% korting op het treffen van isolatiemaatregelen. Door deze 20% korting heeft u de investering dus nog sneller terugverdiend.

Beschikbare subsidie voor isolatie

Op rvo.nl vindt u actueel een overzicht van subsidiemogelijkehden. 

Profiteren van woningisolatie?

Wilt u zelf gaan profiteren van woningisolatie? Kijk dan snel verder voor onze dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie. Doe uw offerteaanvraag en wij zorgen ervoor dat u spoedig een aantrekkelijke offerte van ons terug ontvangt. Neem een kijkje op energiebesparen.nl als u meer wilt weten over de nieuwe subsidieregeling en de mogelijkheden.

Meer informatie

Technisol Isolatie

Isoleren moet goed gebeuren. Technisol biedt hoogwaardige isolatie oplossingen voor woningisolatie en bijzonder projecten.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met u mee!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Geen isolatie is hetzelfde, geen vraag van onze klant is hetzelfde. Daarom denken en ontwikkelen wij graag met u mee. Maak een afspraak en wij bespreken graag met u onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming dat wij cookies plaatsen op de website.